ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΓΝΙ 23-12-2020

Ιωάννινα23-12-2020           

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων πραγματοποίησε σήμερα 23/12/2020 ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης,με σκοπό να παρευρεθεί στην άσκηση προσομοίωσης που θα πραγματοποιούσε το Νοσοκομείο μας, στο πλαίσιο της έναρξης του εμβολιασμού για το COVID-19.

Το ΠΓΝΙ  είναι καθ΄ όλα έτοιμο να ξεκινήσει τον εμβολιασμό του προσωπικού του, έχουν ήδη καταρτιστεί οι πίνακες ημερήσιου προγράμματος εμβολιασμού, έχει στελεχωθεί πλήρως το εμβολιαστικό μας κέντρο με το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό και αφού παραλάβουμε τις πρώτες δόσεις του εμβολίου, ξεκινάει από Τρίτη 29/12/2020 ο εμβολιασμός, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του Νοσοκομείου μας. Ο εμβολιασμός για την 1η δόση του εμβολίου του υγειονομικού και λοιπού προσωπικού, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021. Το προσωπικό θα εμβολιαστεί για τη δεύτερη δόση, 21 μέρες μετά τημέρα που θα λάβει την πρώτη δόση, όπως ορίζεται από το πρωτόκολλο, στο πλαίσιο της έναρξης του εμβολιασμού.

Στόχος όλων μας είναι να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του υγειονομικού και λοιπού προσωπικού, το δυνατόν γρηγορότερα, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα εμβολιασμούκαι με τη σκέψη αυτή καλούμε και την υπόλοιπη κοινότητα να πράξει το ίδιο,συμμετέχοντας στον εμβολιασμό, ώστε χρησιμοποιώντας το όπλο που μας έδωσε η επιστήμη και έχουμε πλέον στα χέρια μας, να μπορέσουμε όλοι μαζί να αναχαιτίσουμε τον ιό και να περάσουμε το συντομότερο δυνατό σε ρυθμούς κανονικότητας.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 
Scroll to Top