Α’ Παθολογική Κλινική

Η ιστορία της Κλινικής
Η Α’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων άρχισε να λειτουργεί το 2004 (Αρ. Φ 1558/Οκτώβριος 2003). Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) μετά το διαχωρισμό της ενιαίας μέχρι τότε Παθολογικής Κλινικής σε Α’ και Β’. Βρίσκεται στον 3ο όροφο του Α’ κτηρίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (Α3).
Στόχος της κλινικής είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ασθενείς που αντιμετωπίζουν παθήσεις όλου του φάσματος της Εσωτερικής Παθολογίας με γνώμονα τη βέλτιστη και την πιο σύγχρονη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, με την άρτια εκπαίδευση και την αφοσίωση που το διακρίνει, διασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σεβόμενο τις αξίες της ζωής και της αξιοπρέπειας των ασθενών.
Παράλληλα, στους στόχους της κλινικής είναι η παραγωγή ερευνητικού έργου και η συνεχής βελτίωση του εκπαιδευτικού της σκοπού συμβάλλοντας στην πρόοδο της επιστήμης, της ιατρικής και στην κατάρτιση των φοιτητών, των νέων ιατρών και των επαγγελματιών υγείας.
Η κλινική σήμερα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χαράλαμπου Μηλιώνη.

 

Διεύθυνση:

Α’ Παθολογική Κλινική

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Λεωφόρος Σταύρου Νιάρχου

45500, Ιωάννινα, Ελλάδα

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Νοσηλευτές: 26510 99626

Γραφείο ιατρών: 26510 99619

Scroll to Top