Ασθενείς

Αγαπητέ νοσηλευόμενε

Ήρθες στο Νοσοκομείο μας για να θεραπευτείς. Σε καλωσορίζουμε θερμότατα και ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση της υγείας σου.

Οι γιατροί, το νοσηλευτικό και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου, θα προσπαθήσουν να κάνουν την διαμονή σου εδώ όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και να βοηθήσουν στην ανάρρωση σου.
Σε ευχαριστούμε για τη εμπιστοσύνη που μας δείχνεις και σου ευχόμαστε σύντομη ανάρρωση.

Η υποδοχή και η εισαγωγή σου

Η εισαγωγή σου στο Νοσοκομείο μας ήτανσυνδεδεμένη με μερικές ερωτήσεις σε σένα ή τουςσυγγενείς σου, κάτι για το οποίο σε παρακαλούμε να δείξεις κατανόηση.
Οπως σε όλες τις υπηρεσίες έτσι και σε μας δεν γίνεται τίποτε χωρίς τις τυπικές διαδικασίες.
Τα στοιχεία που σου ζητήσαμε είναι αναγκαία για την διεκπεραίωση όλων των διοικητικών αναγκών.
Η καταγραφή των στοιχείων σου. η προσκόμιση του ασφαλιστικού σου βιβλιαρίου, τα προαπαιτούυενα της τακτοποίησης των εξόδων voσηλείας σου κλπ, είναι αναγκαίοι όροι για την εύρυθμη αλλά και την ίδια την λειτουργία του Νοσοκομείου.
Λεπτομέρειες γι’ αυτό σου δόθηκαν ή μπορείς να ζητήσεις να σου δοθούν από το Τμήμα Κίνησης Ασθενών ή Γραφείο εισαγωγής.

Σημαντικές υποδείξεις

Ο διαθέσιμος για τον κάθε ασθενή χώρος στο Νοσοκομείο είναι βέβαια περιορισμένος. Γι1 αυτό σε παρακαλούμε εάν φέρεις μαζί σου προσωπικά είδη, να είναι τα απολύτως αναγκαία για την διαμονή σας εδώ, όπως:

Αντικείμενα τουαλέτας: Οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, χτένα, πετσέτες, ξυριστικά κλπ. Ενδύματα: Νυχτικά -και για αλλαγή -, ρόμπα, παντόφλες.
Αντικείμενα αξίας και μεγάλα χρηματικά ποσά θα έπρεπε να τα δώσεις στους συγγενείς σου. Μπορείς επίσης να τα αφήσεις στη Διοίκηση μετά από απόδειξη παραλαβής.
Σ’ αυτή την περίπτωση μπορείς να ρωτήσεις την προϊσταμένη του Τμήματος. Για την απώλεια αντικειμένων αξίας που δεν έχουν κατατεθεί στη διοίκηση δεν αναλαμβάνει το Νοσοκομείο καμμία ευθύνη.

Στον θάλαμο έχεις μια ντουλάπα στη διάθεση σου. Τη χρήση των διαφόρων μηχανημάτων που βρίσκονται στο κρεββάτι σου θα σου την δείξει το νοσηλευτικό προσωπικό (φως, κουδούνι για νοσηλεύτρια, ραδιόφωνο κλπ). Στον θάλαμο υπάρχει επίσης μια λεκάνη πλυσίματος και ντους.

Scroll to Top